Päiväkoti Pikku Karitsa

Toukokuun kuukaudenkirje

Hei!

Aurinko paistaa ja linnut laulaa taitaa tulla kesä... Taas on lukuvuosi vierähtänyt nopeasti. Monenlaisia asioita on ehditty oppia, leikkiä, kokea ja tutkia. Päiväkoti on auki läpi koko kesän. Heinäkuussa olemme auko ennaltailmoitetun hoidontarpeen mukaan. Heinäkuussa meillä on varahoidossa muista päiväkodeista muutamia lapsia. Tervetuloa. Kesäloma-ajan hyvityksissä noudatamme Kajaanin kaupungin päiväkotien kanssa yhtenäistä linjaa.

Toukokuussa retkeilemme paljon lähileikkipuistoihin ja lähimetsiin. Pyydämmekin ilmoittamaan lapsen sairastuessa tai pitäessä vapaapäivän, ettemme turhaan odottele päiväkodilla. Kiitos :)

Esikoululaisilla on tulossa vielä toukokuussa toinen kouluun tutustumispäivä. Ilmoitamme sen perheille kun se varmistuu.

 

Ma 30.4 Vappuaatto. Päiväkodilla naamiaiset ja vappujuhlat. Lapsi saa halutessaan pukeutua naamiaisasuun tai lainata sellaista päiväkodilta.

Ti 1.5 Vappu. Päiväkoti on kiinni. Hyvää vappua!

To 10.5 Helatorstai. Päiväkoti on kiinni.

Pe 11.5 Äitienpäiväkahvitus. Tervetuloa äitienpäiväkahveille ja täytekakulle päiväkodille äidit klo:7.00-8.30.

Ke 16.5 Esikoululaiset lähtevät vierailemaan Paltaniemellä Eino Leino talolla. Lähtö päiväkodilta klo:8.30. Samalla harjoittelemme paikallisbussin käyttöä.

Ti 22.5 Esikoululaiset lähtevät keskustanalueen esikoulaisten kanssa yhteiseen eskaritapahtumaan leikkipuistoon. Lähtö päiväkodilta klo:8.45.

Ke 23.5 Esikoululaiset lähtevät keilaamaan yhdessä Sinilinnun päiväkodin esikoululaisten kanssa. Lähtö päiväkodilta klo:9.00.

To 24.5 tai pe 25.5 Poliisit vierailevat päiväkodilla kertomassa poliisin ammatista. Samalla lapset saavat käydä katsomassa poliisiautoa.

Ti 29.9 Kevätjuhla Joutenlammella alkaen klo:17.30. Aluksi siirrymme Joutenlammen päärakennukseen katsomaan lasten esityksiä ja esikoulaiset saavat todistuksensa. Sen jälkeen perheet pääsevät kiertämään ja ratkaisemaan tehtäviä lammen ympärille. Lopuksi paistelemme makkaroita kodalla. Muistakaa säänmukainen vaatetus. Pyydämme ilmoittamaan osallistujamäärän ja erityisruokavaliot päiväkodin seinällä olevaan listaan. Tervetuloa!

To 30.5 Esikoululaiset vierailevat Kainuun museossa.

PTo 31.5 Esikoulun lukuvuoden viimeinen päivä. Esikoululaisten toive oli että kävisimme esikoululaisten kanssa syömässä Hesburgerissa.

 

Aurinkoista kevättä toivottavat: Anu, Sirja, Riina, Kirsi ja Maarit